Info om huset

Dejligt rummeligt hus på 241 m2 beliggende på stor naturgrund omkranset af enge på alle sider. Der er en dejlig udsigt fra husets store terrasse ud over engene og diget. Udover at der er en stor terrasse, er der også en smuk atriumgård (gårdhave). Der forefindes også Havemøbler, grill og terrassevarmer, der både hygger og varmer på kølige aftener. Haven er anlagt med en stor græsplane, så der er rig mulighed for udendørs aktiviteter – blandt andet er der både petanquebane og gyngestativ.

Husets hjerte er køkkenalrummet, hvor et stort langbord udgør en fantastisk spiseplads, hvorfra man har overblik over hele huset. Køkkenet er særdeles veludstyret med blandt andet opvaskemaskine, køle/fryseskab og mikroovn, og her er plads til, at alle kan være med til at lave aftensmaden. Det dejlige rum indeholder også en brændeovn, der bringer varme og hygge til rummet. Der er selvfølgelig også en stor, behagelig hjørnesofa, hvor der er masser af plads at slænge sig på, når der er brug for afslapning. Ligeledes er der et stort bryggers med udgang til atriumgården – her finder I vaskemaskine og tørretumbler og masser af plads til opbevaring.

I forlængelse af køkkenalrummet er der et stort aktivitetsrum, hvor man kan lade sig underholde ved bordfodboldbordet, den elektroniske dartskive eller det 9-fods billardbord. Der er desuden masser af brætspil i huset.

Der er i alt fire soveværelser i huset. Sovepladserne fordeler sig på følgende måde: Tre værelser med dobbeltseng og ét værelse med køjeseng + sofaseng med plads til to. I aktivitetsrummet står også en sofaseng med plads til to og ydermere står der to ekstra gæstesenge til at klappe ud. Så der er altså i alt 14 sengepladser. Til den lille er der en udklappelig barneseng, højstol og en puslehynde. Der kan lejes linnedpakke (et sæt sengetøj, et stort og et lille håndklæde).

Huset indeholder to badeværelser, der hver har en separat bruseniche. I køkkenalrummet er der et 50” fjernsyn med stor tv-pakke, og derudover har huset trådløst internet. Blot halvanden kilometer fra huset er der gode indkøbsmuligheder, samt gode restauranter i nærheden. Og vi tilbyder fri entré i svømmehallen og fitness i Skærbæk Fritidscenter.

Der er mulighed for anden udlejning end på ugebasis,
dog ikke i ugerne 27-36 og i ugerne 7 og 42.

Book Brink Møllegaard her

Personer

Personer der er plads til

12

Senge

Antal senge

6

Internet

Tilgængelig wi-fi

Trådløs

Boligareal

Areal på huset

241 m2

Husdyr

Det er tilladt at medbringe husdyr

Tilladt

Havet

Antal km til Vesterhavet

2 km

Indkøb

Antal km til nærmeste indkøbsmulighed

1,5 km

Rygning

Det er forbudt at ryge indendøre

Ikke tilladt